Страхова компанія " ЮНІВЕС оголошує про збільшення статутного фонду в 2 рази!

09.03.2017

Загальними зборами акціонерів ПрАТ «СК «ЮНІВЕС», 2 березня 2017 року було прийнято рішення про збільшення статутного капіталу в два рази: з 25 млн. грн. до 50 млн. грн.

Підвищення статутного капіталу в розмірі до 50 млн. гривень значно перевищує законодавчі вимоги і служить додатковою гарантією платоспроможності для клієнтів та партнерів компанії. Голова Правління Спренгель Андрій заявив, що докапіталізація проводиться з метою забезпечення подальшої стабільної роботи компанії на українському ринку страхових послуг і реалізації стратегії, спрямованої на активний розвиток і зростання регіональної мережі.

За 2016 рік ПрАТ «СК «Юнівес» істотно розширила масштаби своєї діяльності, а зростання статутного фонду дозволить забезпечити підвищення платоспроможності страхової компанії. Активний розвиток регіональної мережі ПрАТ «СК «ЮНІВЕС» підтверджується як зростанням збору премій так і кількістю відділень компанії. Обсяг страхових платежів за 2016 рік склав 124,6 млн грн, компанія значно збільшила розмір страхових резервів до 73,7 млн. грн. За вказаний період клієнтам компанії було виплачено 19,3 млн. грн. страхових відшкодувань, що в три рази більше в порівнянні з минулим роком. Станом на 01.03.2017 компанія займає 1 місце за обсягом додаткового гарантійного внеску (ДВ1) в Фонд МТСБУ - 26,4 млн. грн., що дозволяє покривати всі можливі ризики.