ПрАТ "СК "ЮНІВЕС“ за 9 місяців 2016 р. збільшила збір страхових платежів більш ніж в три рази

04.11.2016

ПрАТ "СК "ЮНІВЕС“ за 9 місяців 2016 р. не тільки збільшила збір страхових платежів більш ніж в три рази, а й впровадила систему автоматизації процесів продажу та урегулювання збитків ProfitSoft.

За підсумками страхової діяльності 9 місяців поточного року ПрАТ "СК "ЮНІВЕС“ зафіксувала загальний об’єм зборів у розмірі 85 млн.грн. (об’єм зборів за 9 місяців 2015 р. – 26 млн.грн.). Основним обсягоформуючим направленням для компанії стало обов’язкове страхування цивільної відповідальності, що на кінець періоду склало 75млн.грн., крім того збільшені об’єм страхування відповідальності перед третіми особами в чотири рази та страхування іпотеки в два рази.

Загальна сума страхових виплат ПрАТ "СК "ЮНІВЕС“ за 9 місяців 2016 року збільшилась в 2,7 рази відносно аналогічного періоду минулого року та склала 11,8 млн.грн.

«На даний момент наша компанія зайняла перше місце серед всіх страхових компаній за обсягом додаткового гарантійного внеску (ДВ1) в Фонд захисту потерпілих, що розміщений в МТСБУ - коментує Голова правлення ПрАТ "СК "ЮНІВЕС“ А.С. Спренгель – Станом на 30.09.2016 внесок складає 18,75 млн.грн. та покриває всі можливі ризики».

Станом на 30.09.2016 статутний капітал ПрАТ "СК "ЮНІВЕС“ складає 25 млн.грн.; власні кошти компанії – 49,6 млн.грн.. Резерви компанії сформовані відповідно до Закону України «Про страхування» в розмірі 64,3 млн.грн. та представлені з урахуванням вимог Нацкомфінпослуг: на депозитних рахунках в банках (рейтинг яких відповідає вимогам); в ОВДП; нерухомому майні.

Про компанію:

ПрАТ "СК "ЮНІВЕС“ працює на страховому ринку України з 2003 року. Основними видами страхування на сьогоднішній день є ОСЦПВ, КАСКО, ДЦВ, а також страхування майна. Компанія є Асоційованим членом Моторного (транспортного) Страхового Бюро України, має акредитацію в провідних банках України та довгострокові партнерські стосунки з найбільшими перестраховиками світу (SCOR Global Life SE, SCOR ПЕРЕСТРАХУВАННЯ (Росія)).