Страхова компанія «UNIVES» прийняла рішення про збільшення статутного фонду в 2 рази

15.12.2016

05 грудня 2016 року акціонерами страхової компанії «UNIVES» було прийнято рішення про збільшення статутного фонду в 2 рази до 50 млн. грн. Такий розмір значно перевищує законодавчі вимоги і є додатковою гарантією платоспроможності для клієнтів і партнерів компанії.

На тлі зникнення ряду компаній зі страхового ринку України дане рішення більш ніж красномовно говорить про значні запаси міцності і платоспроможності СК «UNIVES». Професійне управління компанією дозволило здійснити докапіталізацію для якісно нового рівня ведення бізнесу в непростих умовах роботи страхового ринку України.

«СК «UNIVES» активно росте і розвивається, входить у 10-ку лідерів страхового ринку зі збору платежів обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності. Рішення про збільшення статутного капіталу прийнято з метою забезпечення подальшої стабільної роботи на українському ринку страхових послуг і реалізації стратегії, спрямованої на активний розвиток і зростання регіональної мережі», - прокоментував збільшення статутного капіталу Андрій Спренгел, Голова Правління ПрАТ «СК «ЮНІВЕС».

СТРАХОВА КОМПАНІЯ «UNIVES»:

- Обсяг страхових платежів - 110,0 млн. грн. (на 30.11.2016)
- Страхові резерви - 72,0 млн. грн. (на 30.11.2016)
- Статутний капітал - 25,0 млн. грн.
- Більше 10 років успішної роботи
- ТОП 10 страхових компаній України з обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності

ПрАТ СК «UNIVES» працює на страховому ринку України з 2003 року і спирається на 22-х річний успішний досвід Групи «UNIVES». Основні види страхування: ОСАГО, КАСКО, ДЦВ і страхування майна. СК «UNIVES» №1 за обсягом додаткового гарантійного внеску до Фонду МТСБУ (понад 22 млн. грн.). Компанія має акредитацію в провідних банках України, а також довгострокові партнерські відносини з найбільшими перестраховиками світу (SCOR Global Life SE, SCOR ПЕРЕСТРАХУВАННЯ).