ПрАТ «СК «ЮНІВЕС» за 1 квартал 2017 року збільшила не тільки збір страхових платежів у два рази, але й статутний капітал до 50 мільйонів гривень!

17.05.2017

За підсумками діяльності першого кварталу 2017 року ПрАТ «СК «ЮНІВЕС» зібрала 33,6 млн. грн. страхових платежів (обсяг зборів за 1 квартал минулого року – 15 млн. грн.). Основним напрямком досі залишається обов'язкове страхування цивільної правової відповідальності(ОСЦПВ), що на кінець періоду склало 29,7 млн. грн. Крім того, були вдвічі збільшені обсяги по страхуванню майна та по КАСКО в півтора рази.

Так само в першому кварталі був значно збільшений статутний капітал ПрАТ «СК «ЮНІВЕС» до 50 млн. грн., що дозволить забезпечити підвищення платоспроможності страхової компанії.

Станом на 31.03.2016 резерви компанії сформовано у розмірі 74,8 млн. грн.

Загальна сума страхових виплат ПрАТ «СК «ЮНІВЕС» за 3 місяці 2017 року збільшилася в 2,9 разів відносно аналогічного періоду минулого року і склала 9 млн. грн.

Компанія займає 1 місце за обсягом додаткового гарантійного внеску (ДВ1) в Фонд МТСБУ, та на 31.03.2017 становить 28,1 млн. грн., що дозволяє покривати всі можливі ризики.