«Автоассістанс в подарунок до ОСАГО» від Страхової компанії «UNIVES»

24.01.2017

Страхова компанія «UNIVES» оголошує про продовження акції для клієнтів «Автоассістанс в подарунок до ОСАГО» до 31 грудня 2017 року. Кожен клієнт компанії, купуючи страховку для автомобіля за програмою обов'язкового страхування (ОСАГО), в подарунок отримує значний перелік сервісів, які зможуть виручити в дорозі, а особливо в непередбачених ситуаціях.

Акція стартувала в першому кварталі 2016 року і її учасниками вже стали близько 13 000 клієнтів страхової компанії «UNIVES». У 2017 році планується збільшення учасників в два рази.

Безкоштовний виклик евакуатора, доставка палива, послуга заміни колеса або запуску двигуна - найпопулярніші і затребувані сервіси серед клієнтів за підсумками минулого року. Також, власники карток Автоассістанс отримують безкоштовні консультаційно-інформаційні послуги щодо правил поведінки при ДТП, інформацію про мед. установи, готелі, СТО, АЗС, зробивши всього один дзвінок викликають таксі, замовляють авіа та ж/д квитки і багато іншого.

«Страхова компанія «UNIVES» надає своїм клієнтам більше, ніж просто надійне страхування автомобіля. Сьогодні це - страховий захист, незамінні сервіси, досвід і авторитет на страховому ринку, унікальні можливості для клієнтів і вигідне партнерство для агентів. Ставши учасником дорожнього руху водій може зіткнутися з необхідністю отримання допомоги і карта Автоассістанс стане незамінним помічником», - прокоментував Андрій Спренгел, Голова правління ПрАТ «СК «ЮНІВЕС».

Детальні умови акції за посиланням http://unives.com.ua/actions/1136/ .